Σε ανάμνηση μιας εξαιρετικής συνεργασίας....

Σε ανάμνηση μιας εξαιρετικής συνεργασίας, όπως γράφει και το δώρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αποχαιρετήσαμε όλους τους γονείς των μαθητών & μαθητριών μας στα πρόσωπα των :

Χατζημανώλη Ζάννου Βανέσσας

Κοντού Κουμούτσου Μαρίας

Βροντινάκη Γεωργίας

Γεροθόδωρου Κοκκίνου Μαριάνθης και

Κουτρούλη Εύης.

Μια συνεργασία που κράτησε έξι χρόνια (2017-2023) και είχε ώς κύριο μέλημα το καλό  των παιδιών μας. Των παιδιών που πιστεύουμε ότι τους προσφέραμε όλα τα εφόδια για να μπορέσουν να κοινωνικοποιηθούν και να γίνουν χρηστά μέλη της δημοκρατικής κοινωνίας του Παλαιού Φαλήρου, της Ελλάδας μας αλλά και του κόσμου όλου.

Μπορεί να κάναμε και λάθη σε μερικές περιπτώσεις, όμως θέλουμε κι ελπίζουμε να αποδειχθούν λιγότερα και τα oφέλη να δειχθούν περισσότερα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα πάντα, την υποστήριξη, τη  συνεργασία και τη βοήθεια που προσφέρατε όλο αυτό το διάστημα! Είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας! Σας εύχομαι να παραμείνετε η ίδια φιλική ομάδα και να συνεχίσετε τον αγώνα σας για ένα καλύτερο σχολείο. Θα θυμάμαι πάντα με ζεστασιά την κοινή προσπάθειά μας. Κρατώ στην ψυχή και στο μυαλό μου τις όμορφες στιγμές μας. Για το μέλλον, σας εύχομαι τα καλύτερα! Θα είμαι πάντα δίπλα σας!

                              Γ. Καπετανάκης, Θεολόγος